UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Servicii de arhitectură, proiectare și design

Urbison

Soluții creative în design și arhitectură

Suntem un grup de profesioniști români ce activează în domenii interconectate precum arhitectură, design de obiect, design urban, interior, branding, cercetare, tehnologie. În fiecare situație, URBISON și-a dovedit valoarea ca o alegere inspirată și eficientă.

Pentru fiecare colaborare, oferim beneficiarilor consultanță specializată, iar fiecare proiect este adaptat pentru a corespunde nevoilor și preferințelor individuale ale acestora.

Ne bazăm pe un colectiv dinamic, alcătuit din profesioniști, capabili să realizeze proiecte de arhitectura, design și proiectare generală complexe și elaborate.

Urbison porneşte de la o viziune integrativă a tuturor domeniilor(proiectare generală, design interior, planuri urbanistice, precum și asistență tehnică, consultanță, management de proiect) care ar putea conduce la cel mai bun rezultat al unui proiect.

Serviciile oferite acoperă toate etapele proiectului: de la consultanță inițială și proiectare până la implementarea soluțiilor tehnice și a detaliilor specifice.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.

Arhitectură, Cercetare, Tehnologie

Servicii de proiectare, design, producție

Arhitectură

Identitatea URBISON este definită ca un grup de OAMENI, profesionşti şi colaboratori ce pot finaliza cu succes proiectele care cer: „altceva”, atenție la detalii, tehnicieni din diferite domenii, management coerent și un „final fericit”.
Concepem și elaborăm proiectul de arhitectură și luăm în considerare atât nevoile beneficiarilor noștri, cât și contextul specific al fiecărei locații, pentru a crea spații funcționale și estetice.

Design de obiect

Obiectele nu sunt doar elemente de decor, ci exprimă și reflectă personalitatea și stilul nostru de viață.
Analizăm fiecare proiect, ne asigurăm că înțelegem în detaliu nevoile și preferințele clienților noștri, iar fiecare element este conceput cu atenție pentru a respecta standardele noastre înalte de calitate și estetică. Indiferent dacă este vorba despre mobilier, lumini, accesorii sau alte elemente de design, fiecare obiect este proiectat pentru a îmbunătăți și îmbogăți spațiul în care este plasat.

Design urban

Echipa noastră de specialiști în design urban este dedicată să creeze spații care nu numai că satisfac nevoile funcționale ale orașelor moderne, ci și aduc o doză sănătoasă de creativitate și inovație.
Folosim tehnologii de ultimă generație și concepte de planificare urbană durabilă pentru a construi comunități care prosperă și evoluează în armonie cu mediul înconjurător.

Design interior

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei amenajări moderne și minimalistă sau a unei estetici clasice și rafinate, la URBISON ne asigurăm că fiecare proiect este executat cu cea mai mare atenție la detalii și calitate.
Folosim cele mai recente tendințe în design, tehnologii inovatoare și materiale sustenabile pentru a crea spații care sunt atât impresionante din punct de vedere estetic, cât și eficiente din punct de vedere funcțional.
De la reamenajări complete la proiecte de decorare interioară parțiale, suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați visele în realitate.

Cercetare

Investim în cercetare și dezvoltare pentru a rămâne mereu la curent cu cele mai noi tendințe și tehnologii în domeniul arhitecturii și designului.
Prin explorarea unor domenii precum sustenabilitatea, digitalizarea și inovarea în materiale, ne străduim să aducem un plus de valoare în fiecare proiect.
Cu o viziune interdisciplinară și o pasiune pentru excelentă, suntem dedicați să identificăm și să implementăm cele mai bune soluții pentru proiectele clienților noștri.

Tehnologie

Într-o lume tot mai interconectată, integrarea tehnologiei în proiectele noastre devine din ce în ce mai importantă.
Îmbrățișăm această evoluție și o integrăm în fiecare aspect al procesului nostru creativ.
De la faza inițială de concepție și proiectare până la etapa finală de implementare și vizualizare, tehnologia constituie elementul central care ne permite să inovăm și să atingem excelența în fiecare proiect.

AMENAJARI INTERIOARE, DESIGN, ARHITECTURĂ

De la concept la realitate

Adoptăm cele mai noi tehnologii și abordări pentru a oferi soluții de viitor și pentru a răspunde cerințelor într-un mod creativ și eficient. Contribuim la crearea unor orașe mai prietenoase și mai plăcute pentru toți locuitorii și inspirăm investițiile în dezvoltarea urbană sustenabilă.
Aducem plus valoare prin:

  • proiecte speciale de design interior, arhitectură, design de obiect, design urban, branding și cercetare care reflectă viziunea și povestea fiecărui client în parte;
  • realizăm proiecte unice transpuse prin viziunea noastră pe care o ilustrăm cu o abordare profesională;
  • etica – ne angajăm să oferim cele mai bune soluții și să ne respectăm întotdeauna angajamentele cu seriozitate și integritate;
  • colaborăm strâns cu beneficiarii noștri pentru a înțelege nevoile lor și a le oferi soluții personalizate și durabile;
  • integrăm în mod creativ elemente de sustenabilitate în toate proiectele noastre, având în vedere impactul asupra mediului înconjurător;
Smart City

Soluții smart pentru mediul urban

De la băncile stradale, care invită la odihnă și admirarea orașului, până la statiile de autobuz și spațiile pentru fumat, fiecare piesă este concepută pentru a îmbina estetica cu funcționalitatea. Ne străduim să aducem în fiecare proiect o atenție deosebită la nevoile comunității.
URBISON isi propune să ofere beneficiarilor soluții smart, bazate pe ultimele tehnologii din piață, atât pentru iluminat stradal, care  poate include panouri solare, senzori de mișcare, cât și pentru stațiile de autobuz sau spațiile de fumat, care pot avea afișaje digitale și bănci smart, cu porturi de încărcare a dispozitivelor mobile.

În proiectarea mobilierului urban, ținem cont de următoarele criterii:

  1. Funcționalitate: ne asigurăm că fiecare piesă de mobilier urban este proiectată pentru a satisface nevoile specifice ale utilizatorilor săi.
  2. Durabilitate și rezistență: alegem materiale de calitate superioară, rezistente la uzură și condiții meteorologice extreme, pentru a asigura o durată lungă de viață a mobilierului urban.
  3. Designul modern și estetica urbană: ne inspirăm din tendințele contemporane în designul urban pentru a crea piese de mobilier care să se integreze armonios în peisajul urban.
  4. Inovația tehnologică: integrăm tehnologii moderne și soluții inteligente în proiectarea mobilierului urban, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor și pentru a spori funcționalitatea acestuia.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.

Proiectare, Design, Producție

Proiecte realizate

Fiecare proiect pornește cu un concept, o poveste, o identitate