UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Brand Oradea/ participare concurs

Proiectare / Design

Brand Oradea/ participare concurs

Carte de vizită a unui oraș, brandul și prin restrângere logo-ul acestuia este un element foarte important de comunicare. Acesta trebuie să reprezinte esența valorilor pentru care orașul luptă și prin care privește către viitor.

Oradea este un oraș extrem de ofertant din punct de vedere turistic, cultural și economic, având o istorie cu care cetățenii lui se pot mândri. S-a propus o reinterpretare a stemei vechi a orașului, prin aducerea acesteia la zi într-un limbaj contemporan.

AN
2017
Locație
Oradea, România
Client
Brand Oradea
Proiectant
Urbison
URBISON

Fiecare proiect pornește cu un concept, o poveste, o identitate.

URBISON Design & Technology este un grup de profesioniști români ce activează în domenii interconectate precum arhitectură, design de obiect, design urban, interior, branding, cercetare, tehnologie.

Aspectul estetic este doar ultima fază de finisaj în cadrul procesului de proiectare. Mai întâi se stabilește un fundament funcțional si se propune o rezolvare tehnică. Însă, în mod obligatoriu, toate aceste aspecte sunt sintetizate creativ și conceptual prin studiul aprofundat al contextului social, cultural, psihologic și antropologic.

Astfel, luând în considerare inclusiv tehnologiile la zi și contextul economic, limitările de orice natură din tema de proiectare sunt transformate în avantaje pentru fiecare proiect.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.