UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Concept mobilier urban

Mobilier urban - Concept

MISIUNE

Noi credem că un spațiu public de calitate se bazează pe valori sociale.
Prin designul mobilierului urban un anumit spațiu capătă identitate, transmite oamenilor senzația de apartenență la un loc al lor și încurajează interacțiunea și dialogul. Ne propunem să îndeplinim acest deziderat printr-un design inovator îmbinat cu tehnologiile utlizate în conceptele integratoare de smart city și în acest fel să convertim efectele social negative ale tehnologiei în favoarea unui cadru urban ce stimulează legăturile interumane.

Mobilier urban - Concept

SMART CITY

URBISON implementează conceptul de Smart City prin utilizarea unor sisteme de panouri solare pentru captarea și stocarea de energie. Aceasta va fi utilizată pentru iluminat public, pentru alimentarea afișajelor electronice, dar și pentru funcționarea senzorilor, a sistemului wifi și a porturilor usb pentru încărcarea dispozitivelor mobile.

Mobilier urban - Concept

PRINCIPII DE DESIGN

Design compact
Identitate
Deschidere către oameni şi către oraş

Mobilier urban - Concept

MATERIALE

Deși propunem un număr redus de tipuri de materiale, va fi permisă o versatilitate estetică și cromatică.
Mobilierul urban va putea avea finisajele și culorile cele mai potrivite pentru necesitățile spațiului urban unde urmează a fi amplasat, conform unor principii de integrare în peisajul urban existent sau de creare a unui contrast intenţionat şi a unor elemente semnal.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.