UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
Page

Termeni si conditii

Termeni și Condiții de Utilizare ale site-ului urbison.ro

Prin accesarea și utilizarea URBISON.RO ești de acord cu termenii și condițiile precizate mai jos.

CATEGORII DE UTILIZATORI

Vizitatori:

a). Neînregistrați – pot accesa paginile site-ului și pot vizualiza conținutul încarcat de autori și informații despre concursurile active ale partenerilor, dar nu pot înscrie conținut pe urbison.ro

b). Înregistrați – aceștia se conectează utilizând contul de pe site sau de pe platforme terțe (Facebook, Google)  sau completează un formular cu datele de identificare personale, în baza cărora vor obține datele de autentificare pe site-ul urbison.ro. Utilizatorii înregistrați pot încărca conținut pe urbison.ro, se pot înscrie în concursurile organizate de urbison.ro sau de parteneri.

În contul utilizatorului se pot actualiza datele personale, se poate vizualiza, edita sau șterge conținutul încarcat pe urbison.ro, se pot vedea statistici sau informații referitoare la concursurile la care utilizatorul s-a înscris.

Prin folosirea site-ului urbison.ro utilizatorii sunt responsabili pentru păstrarea confidențialității contului și a parolei de acces , ca și pentru toate activitățile care au loc prin folosirea acestora. De asemenea, aceștia înțeleg să răspundă pentru orice daune produse site-ului mamamag.ro sau deținătorilor legali ai acestuia, în conformitate cu legile în vigoare.

Informațiile furnizate la înregistrarea în site-ul urbison.ro va permite să identifice utilizatorii serviciilor sale, să contacteze vizitatorii pentru probleme de relații cu clienții, să ofere periodic informări despre oferta comercială, despre funcțiile noi ale acestuia, despre promoții și campanii promoționale, despre oferte de sărbători ca și orice alte noutăți legate de domeniul de activitate al site-ului.

Vizitatorii înregistrați sau nu, au la dispoziție gratuit opțiunea de dezabonare accesand link-ul din newsletter destinat dezabonării.

Înregistrarea unui utilizator persoană fizică în site-ul urbison.ro se face după acordul scris al urbison.ro și presupune acordul explicit și neechivoc privind înregistrarea datelor personale ale acestui utilizator de către urbison.ro, în condițiile stipulate de Legea 677/2001 privind protecția datelor cu caracter personal și a Legii 506/2004.

Conform acestora, aveți dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de intervenție, dreptul de opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justiției. Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați prin intermediul sectiunii “Contact” din site sau pe adresa de e-mail office@urbison.ro.

UTILIZAREA INFORMAȚIILOR ȘI DREPTURI INTELECTUALE

Toate informațiile, graficele și alte materiale publicate pe URBISON.RO sunt deținute de urbison.ro și de contribuitorii website-ului și sunt protejate de Legea drepturilor de autor nr 8/1996, actualizată în 2014.

urbison.ro garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe site-ul urbison.ro și nu îi conferă acestuia dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, fără acordul scris al urbison.ro, sub incidența Legii nr.8/1996 și a art.42 din Legea 161/2003.

urbison.ro are dreptul de a folosi conținutul încarcat de contribuitori și să utilizeze drepturile de proprietate intelectuală fără acordul scris al contribuitorului, în orice materiale de marketing sau promovare, transmise în mod electronic către alți utilizatori. Contribuitorii sunt de acord ca deținătorul site-ului urbison.ro să utilizeze conținutul în scopurile precizate anterior, fără nici o obligație morală sau financiară.

Conținutul încărcat pe urbison.ro este atribuit contului fiecărui contribuitor. Contribuitorul are dreptul de a modifica sau de a șterge conținutul încărcat, fără a primi acordul în prealabil din partea deținătorului site-ului. Conținutul încărcat de contribuitor se va regăsi în contul de utilizator creat pe urbison.ro la data înregistrării. Pe paginile publice ale site-ului urbison.ro, în dreptul conținutul încărcat de contribuitori va fi menționat numele de utilizator.

Conținutul încărcat de contribuitori va fi publicat pe urbison.ro după aprobarea de către deținătorul site-ului. Aprobarea se face în termen de 12-72 ore de la încărcarea conținutului. urbison.ro își rezervă dreptul de a nu aproba publicarea conținutului care nu respectă termenii și condițiile precizate sau în cazul descoperirii încălcării drepturilor de autor.

În cazul în care o persoană fizică sau juridică constată că i-au fost încălcate drepturile de autor de către unul dintre contribuitorii site-ului urbison.ro, aceasta va informa în mod electronic deținatorul site-ului urbison.ro, la adresa de e-mail office@urbison.ro, atașând electronic documentele ori sursele online care atestă această situație. În cazul în care se constată că sesizarea este întemeiată, deținatorul urbison.ro va șterge conținutul cu pricina de pe site-ul urbison.ro și va bloca accesul pe site utilizatorului care a încălcat drepturile de autor, fără a avea obligația de a notifica în prealabil utilizatorul.

urbison.ro are dreptul de a edita conținutul contribuitorilor în cazul în care se constată greșeli gramaticale sau greșeli de formatare sau în cazul în care modalitatea de exprimare este considerată ambiguă și dificil de înțeles de către ceilalți utilizatori.

Pe site-ul urbison.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitățile care survin prin accesarea contului și a parolei personale. urbison.ro nu este și nu poate fi făcută responsabilă pentru eventuale probleme survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și a parolei sale. urbison.ro se angajează să nu transmită datele personale ale utilizatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii contactului cu contribuitorii săi, precum și în scopul informării acestora asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului, concursurilor organizate de mamamag.ro sau de parteneri.

RATING & REVIEW

urbison.ro nu garantează acuratețea conținutului încărcat de contribuitori. Toate rating-urile și review-urile sunt acordate de către vizitatorii site-ului iar urbison.ro nu poate fi făcută răspunzătoare de calificativele sau recenziile primite. În cazul în care un contribuitor sesizează comentarii negative repetate care conțin insulte sau injurii ori critici agresive, care nu sunt de natură constructivă, acesta are dreptul de a informa deținătorul site-ului urbison.ro pentru a lua măsurile necesare pentru prevenirea acestor situații.

Deținătorul urbison.ro are dreptul de a șterge review-uri sau comentarii care conțin greșeli gramaticale, injurii, comentarii negative ori agresive care nu au natură constructivă și pot influența emoțional utilizatorii site-ului, cometarii considerate irelevante sau nepotrivite sau spam. Deținătorul site-ului are dreptul de a șterge aceste comentarii și review-uri fără notificarea în prealabil a utilizatorului și de a restricționa accestul utilizatorului pe urbison.ro.

SERVICII OFERITE

ARHITECTURA

urbison.ro pune la dispoziția vizitatorilor conținut de proiectare arhitectura, sfaturi practice și tehnice, încărcat de contribuitorii site-ului urbison.ro. Conținutul încărcat este afișat în funcție de anumite criterii de selecție precum tipul proiectelor.
urbison.ro afișează public informatiile încărcate de contribuitori și nu poate fi făcută răspunzatoare de eventualele erori produse de către conținutul încărcat.

LITIGII

Prin folosirea site-ului urbison.ro utilizatorul se declară de acord cu “Termenii și condițiile de utilizare” de mai sus. Orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și urbison.ro sau partenerii noștrii se va rezolva pe cale amiabilă în termen de 20 zile lucrătoare. Dacă acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi soluționat de instanță conform rigorilor legii.

DISPOZIȚII FINALE

urbison.ro își rezervă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificari ale site-ului urbison.ro, a structurii acestuia, a conținutului acestuia, a informațiilor cuprinse în acesta , inclusiv modificări ce ar putea afecta site-ul, fără o notificare prealabilă.

În sprijinul informării corecte ale vizitatorilor, urbison.ro poate conține link-uri (trimiteri) către alte site-uri a căror funcționalitate și valabilitate nu o putem verifica continuu și pentru care urbison.ro nu își asumă nici o răspundere.