UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Piața Bobâlna, Dej

Proiectare / Design

Piața Bobâlna, Dej

Studiu de fezabilitate

Piața centrală a orașului Dej ca centru civic originar va trece printr-un proces de transformare ce va aduce întregul spațiu urban la standardele actuale, atât ca materiale, finisaje, calitatea execuției, cât și ca abordare a ideilor urbanistice implementate. Printre acestea amintim conectarea la resursa culturală actuală a orașului, nuanțarea și ierarhizarea tipurilor de spațiu pietonal, relația spațiu verde – spațiu pietonal, facilitatea funcțiunilor conexe temporare de tip târguri și festivaluri. Modificările vor fi permise pe fondul regândirii întregii infrastructuri, prin otimizarea și minimizarea traficului rutier, mărirea suprafețelor pietonale și crearea unei piste de biciclete.

AN
2017
Locație
Dej, România
Client
Piața Bobâlna
Proiectant
Urbison
URBISON

Fiecare proiect pornește cu un concept, o poveste, o identitate.

URBISON Design & Technology este un grup de profesioniști români ce activează în domenii interconectate precum arhitectură, design de obiect, design urban, interior, branding, cercetare, tehnologie.

Aspectul estetic este doar ultima fază de finisaj în cadrul procesului de proiectare. Mai întâi se stabilește un fundament funcțional si se propune o rezolvare tehnică. Însă, în mod obligatoriu, toate aceste aspecte sunt sintetizate creativ și conceptual prin studiul aprofundat al contextului social, cultural, psihologic și antropologic.

Astfel, luând în considerare inclusiv tehnologiile la zi și contextul economic, limitările de orice natură din tema de proiectare sunt transformate în avantaje pentru fiecare proiect.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.