UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Bazin olimpic, Blejoi

Proiectare / Design

Bazin olimpic, Blejoi

Studiu de proiect

Ca program de arhitectură, bazinul de înot prezintă variabile și particularități nenumărate în funcție de mulți factori precum amplasament, capacitate, tipuri de public, materiale de construcție și mai ales buget disponibil.

URBISON a demarat un studiu de funcțiuni în ideea generării unui schelet de proiect tip care să se poată adapta diverselor cerințe. Primul proiect concret în acest sens este bazinul olimpic din Blejoi – Prahova, dotat cu 3 bazine din care unul olimpic și două de agrement.

AN
2017
Locație
Blejoi, România
Client
Bazin olimpic
Proiectant
Urbison
URBISON

Fiecare proiect pornește cu un concept, o poveste, o identitate.

URBISON Design & Technology este un grup de profesioniști români ce activează în domenii interconectate precum arhitectură, design de obiect, design urban, interior, branding, cercetare, tehnologie.

Aspectul estetic este doar ultima fază de finisaj în cadrul procesului de proiectare. Mai întâi se stabilește un fundament funcțional si se propune o rezolvare tehnică. Însă, în mod obligatoriu, toate aceste aspecte sunt sintetizate creativ și conceptual prin studiul aprofundat al contextului social, cultural, psihologic și antropologic.

Astfel, luând în considerare inclusiv tehnologiile la zi și contextul economic, limitările de orice natură din tema de proiectare sunt transformate în avantaje pentru fiecare proiect.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.