UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Expoziția DAeL, MNIR

Proiectare / Design

Expoziția DAeL, MNIR

Această expoziție cu tematică arheologică este cea dintâi realizată de Muzeul Național de Istorie a Românie care reunește – într-o manieră deopotrivă atractivă și interactivă – modalități clasice de etalare expozițională a unor artefacte provenite din cercetări arheologice în conexiune cu cele mai noi tehnologii utilizate actualmente în muzeografie, anume realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR).

AN
2019
Locație
București, România
Client
Muzeul Național de Istorie
Proiectant
Urbison
București, România

Proiectare și design modern cu URBISON

Cu o abordare inovatoare, designul expoziției invită vizitatorii să pășească în lumi pierdute, să exploreze peisaje și orașe ce au dispărut în timp sau au fost transformatate de-a lungul istoriei. Fiecare colț al expoziției este meticulos creat pentru a captiva și a inspira, oferind o experiență interactivă și educativă.

URBISON

Fiecare proiect pornește cu un concept, o poveste, o identitate.

URBISON Design & Technology este un grup de profesioniști români ce activează în domenii interconectate precum arhitectură, design de obiect, design urban, interior, branding, cercetare, tehnologie.

Aspectul estetic este doar ultima fază de finisaj în cadrul procesului de proiectare. Mai întâi se stabilește un fundament funcțional si se propune o rezolvare tehnică. Însă, în mod obligatoriu, toate aceste aspecte sunt sintetizate creativ și conceptual prin studiul aprofundat al contextului social, cultural, psihologic și antropologic.

Astfel, luând în considerare inclusiv tehnologiile la zi și contextul economic, limitările de orice natură din tema de proiectare sunt transformate în avantaje pentru fiecare proiect.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.