UrbisonUrbison
UrbisonUrbison
URBISON

Expoziția CENTENAR, MNIR

Proiectare / Design

Expozitia CENTENAR, MNIR

Expoziția temporară organizată de către Muzeul Național de Istorie cu ocazia aniversării a 100 de ani de la Marea Unire, va fi amenajată în holul central al clădirii muzeului, aflată în București pe Calea Victoriei.

Conceptul muzeal și curatorial pune accentul pe rolul României ca mediator regional și propune o trecere succintă în ordine cronologică prim momentele importante ce au înlesnit drumul către Unire.

AN
2017
Locație
București, România
Client
Muzeul Național de Istorie
Proiectant
Urbison
București, România

Concept și design modern cu URBISON

URBISON propune o abordare clară, sobră, utilizând simbolic ideea de întregire ca rezultat al unor eforturi de veacuri, ca destinație după un drum lung. Acest concept va fi materializat prin compozițiile parietale și prin elemente scenografice speciale.

URBISON

Fiecare proiect pornește cu un concept, o poveste, o identitate.

URBISON Design & Technology este un grup de profesioniști români ce activează în domenii interconectate precum arhitectură, design de obiect, design urban, interior, branding, cercetare, tehnologie.

Aspectul estetic este doar ultima fază de finisaj în cadrul procesului de proiectare. Mai întâi se stabilește un fundament funcțional si se propune o rezolvare tehnică. Însă, în mod obligatoriu, toate aceste aspecte sunt sintetizate creativ și conceptual prin studiul aprofundat al contextului social, cultural, psihologic și antropologic.

Astfel, luând în considerare inclusiv tehnologiile la zi și contextul economic, limitările de orice natură din tema de proiectare sunt transformate în avantaje pentru fiecare proiect.

Cere ofertă

Echipa noastră dedicată este aici pentru a vă ajuta și pentru a vă aduce viziunea la viață.